Klantervaringen

Romina
“Wat heb ik genoten van heel het proces van het maken van de trouwjurk. Ik kijk er nu, 2 jaar later, nog met zo veel plezier op terug. Voor Hanneke was niets te gek, stofjes, ideeën van mij, nog een cape (winterbruiloft) een ander topje voor het feest ’s avonds… Ik voelde me zo mooi! Lieve Hanneke dankje, voor al je geduld, voor je oog voor detail. Het passen was altijd erg gezellig, je hebt er echt voor gezorgd dat we een geweldige dag hebben gehad ❤
Liefs, Romina”

Vanessa
“Ik kan Hanneke zonder twijfel van harte aanbevelen. Zij is niet alleen ongelofelijk creatief en verfijnt in haar ambacht maar ook gewoon een hele grote schat en warm persoon om mee samen te werken. Mijn jurk overtreft al mijn verwachtingen en dat heb ik voor 100% aan Hanneke te danken.”

Merel
“Lieve Hanneke, en dan is het zover… Na bijna een jaar vol leuke pas momenten kom ik dan nu mijn droomjurk ophalen :). Ik kan je niet genoeg in woorden uitdrukken hoe leuk en bijzonder dit hele proces was. Na misschien wel 20 jurken gepast te hebben in een bruidszaak die mij allemaal totaal niet bevielen omdat het kant of de tule zo stroef en goedkoop aanvoelden, was het echt een feestje om door jou gestyled te worden.
De zachte zijde, het luxe kant en de mooiste tule (na 15 jaar zoeken voor jou, haha!) Het was zo onwijs fijn om te zien hoe je precies mijn mooie punten kon belichten en juist de dingen waar ik onzeker over was kon weg toveren! Je bent een echte kunstenares die als het ware op mijn lijf tekende met kant.
We hebben ook veel lol met elkaar gehad, dat zal ik missen! Maar ik ga met een hele grote BIG SMILE straks mijn trouwfeest in, en natuurlijk ONZE mooie jurk rocken! Lieve Hanneke, nogmaals bedankt voor alles!
Heel veel liefs, xxxxx Merel Sluis”

Monique
“Hanneke heeft mijn moeders trouwjurk omgetoverd tot een moderne trouwjurk, die helemaal past bij mijn wensen, zonder de oorspronkelijke stijl te verliezen. Het was echt mijn moeders jurk, en diezelfde jurk is nu echt mijn jurk. Topwerk! Hannekes manier van werken is daarbij erg fijn, heel persoonlijk, en ze is ontzettend creatief en professioneel. Ik raad haar van harte aan!”

Boukje
“Wat een fantastische ervaring om bij Hanneke mijn bruidskleding te laten ontwerpen en maken!! Hanneke is super enthousiast en weet wat ze doet, daarnaast luistert ze naar wat je wil en “kan niet” gaat bij Hanneke niet op! Super gezellig en ontspannen bij elke sessie, ze bereid je goed voor op de verschillende fases. Wil je unieke bruidskleding speciaal voor jou gemaakt ga dan naar Hanneke Peters in Breda!”

Loes
“Lieve Hanneke, wat een geweldige dag gisteren en bedankt voor de meest geweldige jurk! Ik heb zoveel complimentjes gehad. Je koopt bij Hanneke niet alleen een jurk, je koopt een ervaring, een creatief proces bij een fantastische vrouw. Ik zie je nog tussen het diner en het feest de jurk strijken, jouw service kent geen grenzen. Bedankt dat je me in deze mooie periode van mijn leven zo geholpen hebt…”

Monique
“Wil je een unieke en fantastisch mooie jurk voor die bijzondere dag, dan ben je bij The Love Celebration aan het juiste adres. Het was geweldig om met Hanneke mijn trouwjurk te ontwerpen, precies zoals ik hem graag wilde. Iedere passessie was een feestje. Pas toen de jurk perfect was kreeg ik hem mee naar huis. Echt een aanrader. Dank je wel lieve Hanneke voor dit mooie avontuur.”

Martie
“Vriendelijk contact. Laagdrempelig. Neemt tijd om jouw wensen te bespreken. Geeft goed advies. Werkt secuur. Voelt zich verantwoordelijk voor een goed eindproduct.”

Ellis
“Hanneke is een erg leuke en spontane dame wat tot uiting komt in haar ontwerpen die uniek en persoonlijk zijn. Hanneke heeft een goed oor voor de wens en een goed oog voor de mens, waardoor je samen met haar tot een prachtig ontwerp komt, passende bij jouw stijl en lichaam. Het laten maken van een outfit door Hanneke voelde voor mij niet als opdracht maar als samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren.”

Sammie
“Wanneer je Hanneke haar winkel binnen stapt, kom je direct in een betoverende sfeer. Ze laat je haar zelfgeschreven sprookjesachtige boek zien, met foto’s van de verschillende stijlen bruidsjurken die ze maakt en waarin ze vertelt hoe haar ideeën tot stand zijn gekomen.
Hanneke werkt op een super unieke manier. Ze spelt verschillende stoffen op een onderjurk die je aantrekt en langzaam transformeert ze een jurk die perfect bij je lichaam past en waar rekening wordt gehouden met het type lichaam van de bruid. Er wordt zorgvuldig en liefdevol gewerkt en meegedacht met wensen van de bruid.
De stoffen die gebruikt worden zijn natuurlijk en er wordt rekening gehouden met het seizoen en locatie van de bruiloft. De uiteindelijke jurk zit als gegoten en is een echt kunstwerk. Het proces tijdens de momenten dat er gepast wordt zijn gezellig en een feestje op zich. Op deze manier is niet alleen de bruiloft een groot feest, maar ook het opzoek gaan naar de perfecte jurk.”

Jessica
“I am so thankful to have found Hanneke. From the moment I walked into the shop and spoke with her I knew I was exactly where I should be. I came in with a concept of what I wanted and Hanneke brought it to life with her creativity, and expertise.
Every fitting was so exciting. I loved to experience this beautiful process of seeing my wedding dress build from and idea, and then a custom made pattern, with the fabric morphing into something incredible to fit ME specifically. Hanneke creates a comfortable warm environment for her clients. By listening to and getting to know the personality and desires of the client, she intuitively understands how to design and tailor the dress to fit that person.
The process of creating my dress with Hanneke was my favorite and most memorable experience in my whole wedding process, and I highly recommend her.” 

Kim
“Hanneke is fantastisch!!
Creatief, sociaal en Lief en professioneel!!
Ze stelt zich erg prettig op waardoor je veel ruimte voelt om je te uiten..
Het ontwerpen is een bijzondere ervaring, je krijgt een basis jurk aan en dan gaat de pret echt beginnen.. ze kijkt echt samen met jou naar je wensen en ideeën.. maar vooral naar hoe je lichaam het mooist tot zijn recht komt.. en dan ontstaat er gewoon je droomjurk…voor je ogen…
Ik voelde me werkelijk V.I.P. 🙂
Thanks lieve Hanneke, je hebt me heel blij gemaakt!!
Liefs Kim”

Zefania
“Hanneke is meer dan alleen haar geweldige mooie, uniek op maat gemaakte jurken!!
Ze heeft een kracht en originaliteit en oplossingsgerichte visie om het beste uit een klant naar voren te brengen! Daardoor kan een klant zijn wie ze is in een stijl die vrijheid vertegenwoordigt.
Door haar inzichten en ervaringen op verschillende fronten, weet Hanneke wat precies werkt!
Zij heeft voor mij het beste uit mijn stijl en identiteit weten te halen, en dit op originele wijze in mijn trouwjurk verwerkt.
Het is achteraf niet meer voor te stellen dat ik een gewone confectiejurk zou hebben gekocht…
Het was een verademing in vergelijking tot mijn andere passessies bij klassieke bruidsmode winkels.
Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden die zoekt wat ik heb gezocht.”

Janine
“Ik had een hele fijne ervaring met Hanneke! Er was meteen een klik dus dat zorgde voor een fijn gevoel tijdens het ontwerpen van de jurk. Ze had ontzettend veel ideeën bij mijn wensen en gaf fijne adviezen over welke soort jurk goed bij mijn figuur zou staan en welke tint bij mijn huid. Dit was voor mij erg interessant omdat ik in een andere winkel waarschijnelijk voor iets anders was gegaan. Door de kennis en expertise van Hanneke had ik een jurk die ik van te voren nooit had kunnen bedenken. Elke keer als ik langs kwam was het weer een feestje om te zien wat ze aan de jurk had gedaan! Mijn jurk, mijn dag… het was onvergetelijk en ik wil je daarom echt even HEEL erg bedanken!!”

Renie
“Hanneke is een vrolijke en meedenkende ontwerper die koste wat kost jou met een goed gevoel en prachtige jurk naar huis laat gaan. Ze weet ontzettend veel van verschillende materialen en manieren van verwerking daarvan en weet daarom goed naar aanleiding van je verhaal het beste dat bij je past uit te kiezen.”

Marlinda
“Yes, zoek niet langer, echt, ik kan iedereen vertellen, ga hier naartoe! Zo blij dat ik haar gevonden heb! Dat was meant-to-be .. – net ten huwelijk gevraagd – en toen Hanneke’s atelier binnen gelopen tijdens Jazz festival. Sfeertje! Hanneke, het was een groot feest, bedankt voor alle aandacht en gezelligheid, en vooral voor je vakman(vrouw)schap!! Zo geweldig hoe je mijn jurk hebt bedacht, met al die gave details. Op en top mijn Ibiza jurk!!…… Nu zul je alleen niet meer al mijn appjes krijgen, deze schoen of die, proefkapsel zus of zo…. Eindelijk rust haha ;)”

Anna
“Ik was al een hele tijd op zoek naar de perfecte trouwjurk maar kon hem bij de gewone bruidswinkels niet vinden. Gelukkig ontdekte ik Hanneke’s atelier en heb meteen een afspraak gemaakt. Ik vond het best spannend in het begin, omdat je nog niet weet wat het gaat worden. Het was meteen gezellig, en Hanneke heeft uitgebreid gevraagd naar hoe ik mijn bruiloft voor me zag. Word nog steeds heel blij als ik eraan terug denk! Hanneke verstaat haar vak perfect, stelt je op je gemak en wist precies wat mooi zou staan bij mij. Ik wist wat ik niet wilde, maar wat dan wel? … We hebben samen stoffen uitgekozen en Hanneke is daarmee gaan ontwerpen, resultaat was meteen duidelijk bij het eerste gesprek. De jurk ontstond als het ware en werd een unieke en op maat gemaakte jurk! Ik kan mij niet meer voorstellen dat ik een confectiejurk zou hebben besteld. Iedereen zei ook ‘dat ben jij’ en zo voelde het ook. Wat mij betreft een absolute aanrader dus!”

Lizanne
“Hanneke is een echte kunstenares die alles kan maken wat je wil, ze luistert goed naar je wensen en samen zijn we uitgekomen op mijn unieke droomjurk! Mega blij met het eind resultaat!”

Yara
“Ik kreeg Hanneke’s adres door van een vriendin, omdat ik op zoek was naar een bruidsjurk in Gypsy stijl, en ik ben erg blij dat ik haar gevonden heb! Hanneke kwam meteen met een heleboel ideeën, en vroeg goed door over hoe ik mijn bruiloft voor ogen had. Eerst vond ik het lastig om me voor te stellen hoe het ontwerpproces zou gaan, maar Hanneke heeft echt talent voor haar vak, binnen een uur had ze stoffen om me heen gedrapeerd en leek het net alsof ik mijn jurk al aanhad. Het is echt mijn jurk geworden, hij past super goed bij me. Daarna heeft ze het stap voor stap voor me gemaakt, en ook dat was een leuke ervaring. Ik zou het anderen zeker aanbevelen om door haar een jurk te laten maken.”