Spelen voor volwassenen!

Eén ding stond voorop, jullie wilden geen traditionele bruiloft. Nee, het moest echt anders zijn dan anders. Het zou eigenlijk een feestje moeten zijn, gewoon ongedwongen plezier hebben. Zo begon zich langzaam het beeld te vormen van een kleurrijke bohemian bruiloft in het bos.

En vandaag is het dan zo ver, de bruiloft, jullie Love Celebration! Overal hangen gekleurde lampionnen in de bomen, zachtjes wiegen ze in de warme zomerbries. Je kunt haast niet wachten tot ze ’s avonds aangaan, wat een sprookjesachtige sfeer zal dat zijn.

Maar eerst nog trouwen, je zou het bijna vergeten. De ceremonie wordt super romantisch, in het kleine zelfgemaakte bruidsprieel. De stammen zijn versierd met allerlei bloemen die sierlijk naar boven krullen, en omlijsten het altaartje als een schilderij.

Samen met je vriendinnen hebben jullie overal gezellige tipi’s opgezet met knusse hoekjes waar de gasten straks kunnen relaxen. Ze vormen een vrolijk geheel met wapperende vlaggetjes en bloemen. Overal liggen grote kleurrijke kussens, van oude arabische kussens tot kussens met moderne grafische prints. Grote berenvellen en warme dekens maken het geheel nog knusser, en geven een lekkere warmte voor als het ’s avonds wat frisser wordt.

" Zachtjes wiegen ze in de warme zomerbries "

Nog een sfeermaker is de grote bedoeïenentent met gekleurde doeken. Nieuwsgierig glip je al naar binnen om te kijken of alles klopt. Want mocht het regenen, dan is dit ook een geweldige plek om uit te wijken met de gasten. In het midden staat een grote houtkachel, en tussen de ligkussens staan kleine tafeltjes met kaarsen in rood en oranje. Het heeft een sensuele oosterse sfeer, precies zoals je voor ogen had.

Ineens zie je daar je beste vriendinnen tussen de bomen door, tijd voor je prachtige bruidsjurk! Voorzichtig helpen ze je in je mooie jurk, yes, wat voel je je mooi! Dan wordt je haar in een mooie visgraat vlecht gestyled met her en der wat gipskruid erin. Subtiele make-up maakt het af, je bent er helemaal klaar voor.

En maar net op tijd, want je hoort de mannen aan aankomen door het bos. Spannend!… Jullie hebben afgesproken dat je hem opwacht in de tent, en zenuwachtig sta je aan je haar te friemelen, gaat hij je wel mooi vinden?… Maar dan gaan de doeken opzij, en die blik vergeet je nooit meer, zonder twijfel dat hij jou de mooiste vrouw op aarde vindt!