Restyling The Boutique

Al een paar jaar wilde ik graag de boutique restylen van kleurrijk & creatief naar licht & clean bridal, en het gaat eindelijk gebeuren! Zoals bij zovelen staan de normale werkzaamheden door de Corona crisis nog even stil, maar het geeft ook de ruimte om andere projecten uit te voeren zoals deze restyling.

En er is haast bij, want in juni komen de bruiden weer om hun jurk te passen en ga ik weer vol passie aan de slag. Ik heb er super veel zin in, en helemaal nu we de passessies in deze fijne nieuwe sfeer kunnen doorbrengen! Nu nog even snel in de verfkleren schieten en alles restylen, maar dat schiet al lekker op.

Ik begon natuurlijk net als iedereen op Pinterest te zoeken naar inspiratie en werd meteen verliefd op de ‘Parisian Living’-stijl, I LOVE IT! Dat heerlijke gevoel van kraakfrisse linnen lakens, less-is-more, ‘je-ne-sais-quoi’, subtiele kunst speels tegen de muur, dat is wat ik wil! En mijn salon leent zich er ook perfect voor, met de klassieke ramen die uitkijken op de monumentale gevels aan de overkant van de straat.

“Parisian Living”, inspiratie beelden van B&B Italia & Home Bunch

Waar ik ook erg naar uit kijk is dat ik nu een aparte werkruimte zal hebben naast de salon. Een nieuwe ruimte waar ik een heerlijke smeltkroes van werk en creativiteit kan creëren, met mijn stoffen aan de muur en een inspirerend moodboard waar ik al mijn creatieve ideeën op kan uitwerken.

Nog een groot voordeel van een aparte werkruimte is dat ik nu deze deur dicht kan doen na een creatieve explosie en de Franse ‘je-ne-sais-quoi’ houding kan aannemen in mijn perfect opgeruimde salon, just heavenly! …

Inspiratie voor mijn nieuwe atelier van Elle & Interieurblog Villa d’Esta

Nu komt er ook eindelijk een echt goede koffiemachine in plaats van de Senseo en heb ik een prachtige theekan gevonden (zie foto links hieronder) voor de theeceremonie. Deze theekan is van porselein met een bijpassende thermohouder van geborsteld aluminium. Wat ik er zo mooi aan vind is dat hij de kleur aanneemt van de omgeving. Op warm hout is hij goudkleurig en op grijs is hij zilverkleurig. Zo gaat hij subtiel op in de omgeving, maar weet alles toch op een aanwezige manier te versieren.

De kan is gemaakt in 1930 door Waku en is een limited edition. Binnenkort gaat er weer een nieuwe fase van start voor de theekan op mijn nieuwe vintage salontafel! Dit is ook een vintage designjuweel die ik online vond en met een Tesla bij mij thuis werd afgeleverd!.. Hilarisch toch!?

De theeceremonie wordt nog sfeervoller met deze vintage theekan Waku. Inspiratie foto rechts Bradshaw Karrie ‘Vogue for Breakfast’.

Verder heb ik alle magazines van het trendsettende HELLO MAY besteld, boordevol inspiratie voor trendy bruiloften! Styled Shoots in de woestijn, Real Weddings op de meest unieke locaties, het is echt een enorm inspirerend magazine en ik kijk er naar uit om jullie daarmee te inspireren tijdens onze creatieve sessies.

Nog meer inspiratie opdoen met deze trendy ‘bridal magazines for the non-brides’: HELLO MAY

Tot zover alle inspiratie, ik ben erg benieuwd wat jullie er straks in het echt van gaan vinden! Graag tot dan!

Liefs, Hanneke